Beli Susu Ibu di Internet

by KBLOG on October 13, 2011

in Ohnyam!,Wanita

perahan susu badan wanita dijual di internet
email

emailTerkejut juga lihat update Berita Harian di fanpage mereka. Teaser untuk edisi esok bertajuk Percayakah perahan susu badan wanita berlambak di pasaran dan kini dijual di internet? Aku tak tau nak percaya ke tak. Mungkin kena beli akhbar Berita Harian esok baru tahu lebih detail tentang beli susu ibu di internet ni. Tapi dari hasil [...]

The Body Shop Beli 1 Percuma 1

by KBLOG on October 13, 2011

in Beli belah,Wanita

the body shop

Ekslusif kepada pemegang kad Maybank, The Body Shop Buy 1 FREE 1 Body Butter. Tawaran sah dari 10 Oct 2011 – 31 Dec 2011. viewed 803

kesan sampingan tonton cerita hantu

Ada aku terbaca di ruangan surat Berita Harian, tulisan En. Azwan dari Dengkil Selangor yang bertajuk filem seram punca anak jadi penakut, tulisannya sebagaimana di bawah: PENERBIT drama dan filem kini nampaknya semakin berlumba-lumba menghasilkan cerita bercorak seram. Tak kiralah seram serius mahupun seram komedi. Yang penting ada tema seram. Akibatnya, anak saya yang berusia [...]

cara guna thesis theme

Bagi pengguna Thesis Theme yang tak reti nak edit coding-coding tapi mahu create footer widget, header widget, sidebar widget tambahan tanpa pening pening kepala.. aku sarankan supaya guna plugin Ultimate Thesis Options. Dengan plugin Ultimate Thesis Options ni, kita boleh create additional widget hanya dengan beberapa klik sahaja. Kemudian widget tu akan muncul di ruangan [...]

PIKOM Terbaru

by KBLOG on October 13, 2011

in Beli belah,Tech

pikom 2011

PIKOM PC Fair datang lagi untuk kali yang keberapa entahla bagi tahun 2011. PIKOM Kota Bharu dijadualkan27 – 29 October 2011 di KB Mall Kota Bharu. Untuk kawasan lain, boleh tengok dalam jadual. PIKOM yang lepas aku beli Lenovo IdeaCenter B310. Kali ni aku tak pasti lagi. Adakah kamera Sony Nex yang bukan keperluan tu? [...]

Ini buah atau binatang?

by KBLOG on October 12, 2011

in Lawak,Ohnyam!

gambar buah salak

Rupanya di mata mat saleh, buah salak nampak seperti sejenis binatang. Ada rupa tenggiling? hihi Joshua ialah seorang kenalan warga US, yang memeluk Islam dan sekarang sedang belajar agama di Kelantan. viewed 2823

Best Brooker Award